skojjigt värre ?

hejhej. hur mås det idag ? med mig är det super bra.
hittade en liten bok hemma som det står massor med "roliga" historier i.  eftersom vi alltid lägger in musik och sånt så tänkte jag att jag skulle variera lite och lägga in dom hära super "roliga" historierna och lite annat smått och gott!

Det var två blondiner och en brunett som skulle göra värnplikten. Brunetten blev gruppledare vilket båda blondinerna blev lite förundrande över, så en av dom gick och frågade varför brunetten slapp gräva skyttevärn. brunetten svarade: - jag kan tyvärr inte tala om det, men jag kan illustrera det för dig. hon satte handen mot en trästam och sa till blondinen:- slå till min hand allt vad du kan. Blondinen tog chansen direkt, varpå brunetten drig undan handen i sista sekunden. Blondinen kom tillbaks till sin väninna med svullen hand och skamsen min. Väninnan frågade vad brunetten sagt, och blondinen svarade: - Jag kan inte tala om det, men jag kan illustrera det för dig. Men det fanns ingen trästam i skyttevärnet så blondinen blev tvungen att improvisera. Efter en lång stunds tänkande fick hon en snilleblixt. Hon la handen över sitt ansikte och sa till väninnan : - Ta spaden och slå till min hand allt vad du kan.

haha, den är uber bra jag vet (a)

FRÅGOR & SVAR

-Var köper man kor billigast?
- Korea.

-Vad är det för likhet mellan Michael Jackson och en plastpåse?
-Båda är gjorda av plast och farliga för barn.

Tack för mig och mina super roliga historier ! :) jag kommer med fler nästa måndag.¨

~Ett gott skratt förlänger livet~

lovelovelove

Yellowcard - Only one

/ F

en kall dag på skansen

hejsan alla söta! igår var jag och frida på skansen och kollade på emd, sarah dawn finer, a camp, molly sandén med flera. såklart så stog vi längst fram och skrek på emd! men alla var ju super bra. det var ju earth hour i lördags från klockan halv no till halv tio och det var då konserten pågick. så det var fullt med tända ljus och några eldar på kanten av scenen. man fick inte använda någon el så alla fick spela akustiskt. sjukt bra säger jag bara ! 
här är iaf en låt av emd. det var på samma scen i lördags men inte lika mycket folk (a) 

 

dagens videoblogg


boybands

Ja, jag och mina boybands. Kan inte släppa taget som dom, haha det är sant. Men nu är ju dom nya här. Ni vet vilka jag menar.



EMD såklart haha. Men sorry killar, ni blir aldrig lika bra som tex. Backstreetboys eller Blue. So stop tryin'

/ Fridis 

26 mars


26 mars


westlife

Åh vad jag gillade Westlife när jag var yngre Jag kommer ihåg när familjen var i Bulgarien och min freestyle blev stulen. I den låg min Westlifeskiva som jag lyssnade så mycket på. Jag grät och grät, hah. Men här kommer lite Westlife att lyssna på :)


Westlife-I Lay My Love On You (Live)


Westlife-My Love (Live)


Skivan som blev stulen :(
/ FRIDA

britney spears nyaste låt


dagens videoblogg




23 mars

hejsan hallå allihopa ! idag har jag och frida varit i skolan. som man alltid göra och ska vara.
ni vet på måndagar är man alltid seg och trött efter en skön helg. och idag var en typisk sådan måndag. tråkigt väder,snö, och man är super trött. men imorgon går det över.
efter skolan gick jag hem till fridis och käkade glass och dansade. supertrevligt. som vanligt ;)

jag ska snart lägga in en liten videoblogg på mig och frida :) men först så ska jag lägga in en bild på mig och frida sen ska jag lägga in en liten bit av en låt som jag absolut älskar.



When someone said count your blessings now
'Fore they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
But they knew better
Still you said forever
And ever
Who knew
/ P!NK



C-YAAAAAAAH

vi hatar snö på våren..

något att lyssna på en tråkig dag som denna.


tipsing tipsing jaow.

NU SKA VI TIPSA OM EN LÅT SOM NI BORDE LYSSNA PÅ OM OCH OM IGEN PÅ ERA MOBILER IPODAR ELLER VAD DET ÄR NI LYSSNAR PÅ. VECKANS FAVVO ; KIM-THREE FLOORS DOWN CHECKA IN HONOM PÅ YOUTUBE! ...C-YAH LATER ALIGATER, AFTER WILE KROKODILE...

hejhoppgummisnopp !

frida och nicole is in the building ffs ! idag var det super vår ute men lite kyligt ändå. vad har ni people haft för er idag ? frida och nicole har varit på olika håll. frida var på ekerö och nicole var på lidingö. det som vi gjorde där är ju inte så viktigt men vi berättar det iallafall. frida var på sin brorsars match och nicolita var på barnkalas. haha, fun day ! (a) på måndag kommer vi att lägga in en videoblogg som vi ska filma på måndag. vi vet att ni har saknat oss ! / fridiszz & nicåååliszz

Ny header

Hadid is the best.

-- HD

:)

En riktigt skön låt med The ting tings ! jag tror nog att ni fattar vad låten heter när ni har lyssnat ;)
Njuuut.


WE ARE BACK ! (i think)

hello people! idag bestämde jag och frida att vi ska börja skriva igen och lägga in videos och sånt :) Bra va ?
idag var vi i stan och köpte paket till min guddotter Filippa och fikade lite.
vi ska snart komma med en lååångfilm om våra underbara liv ! hahah, eller hur frida ?

men iaf, vi ska göra det lite roligare för er läsare i bloggen så att ni slipper somna när ni kommer in på våran blogg. vi ska göra roligare videoblogg och lite sånt.



WE ARE BACK !

GODDAMN IT - VI KAN VÄGEN FÖR FAAAAN !

vill ha ny design

Ledsen att det är så dålig uppdatering men jag och Nicole är väldigt trötta på den här designen. Vill ha lite nytt liksom. Förhoppningsvis så ändrar vi den snart!

peace out

he's just



I can't believe he exists
Oh I just love to say his name
/ F

RSS 2.0