elva timmar kvar till tolvslaget

hejsan. nicole här. hur mår ni ? med mig är det finfint. det är ju snart tvåtusennio. jag har lovat mig själv att nästa år ska bli mycket bättre. 
om Frida ska skriva om vilken låt som hon tyckte va bästa det här året så vill jag också göra det. härmapa som jag är. den låten som jag tyckte mest om det här håret är nog The killers med Human. man liksom fängslas i den låten. jag älskar den. sååå enjoy & Gott Nytt År !



GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN

/ Nicolita

bästa låten detta år?

Ja, då är snartsnart det här året slut och jag har en liten fråga till er. Av de låtar som har släppts det här året, vilken tycker ni har varit absolut bäst? I mitt huvud står det helt still. Det finns så många låtar.

Jag tycker faktiskt att de svenska artisterna har varit väldigt bra. Se bara Darin som går och gör en låt med Kat Deluna lixom. Och Adam Tensta my love. Haha, jag vet inte vad det är men jag älskar honom. Eller ja, hans låtar iallafall.

Och sen också den har låten med Petter som jag tycker är helt perfa:
Petter feat. Kihlen - Min Click



Jag funderar fortfarande på vilket låt som jag tycker har varit absolut bäst detta år. Det är svårt. Kommentera gärna och säg vilken låt ni tycker har varit bäst. / Frida

GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN!


Haha, jag måste fått kortslutning i hjärnan eller nåt. Bästa låten enligt mig detta år är Jordin Sparks och Chris Browns No air. Inge snack om saken!

Nicole här..

tjabba. jag glömde att berätta att jag har varit på Whitesnake konsert.den 16 december. alla kanske inte vet vilka dom är men dom är ett jätte bra typ old school rock band eller vad man ska kalla det. jag verkligen älskar dom. vet inte varför men jag är svag för rock musik. jag, min pappa och min lillebror micke gick dit. dom var super bra.
som är inte precis världens snyggaste i det bandet, but i like them anyway.



Whitesnake-here I go again

GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN

lyssna bara

Frida här! Jag lägger in den här videon för att jag tycker att låten är så himla fin. Det finns inte så mycket mer att säga.
Lyssna och njut bara.

Keith Urban - Tonight I wanna cry


I've never been the kind to ever let my feelings show
And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control
But I'm just drunk enough to let go of my pain
To hell with my pride, let it fall like rain
From my eyes
Tonight I wanna cry

GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN!

Nicole made a video

jag har suttit här nu framför datan i nästan en timme nu för att fixa den här videon på mig och frida. jag är liksom inte så bra på ´sånt. men jag gör mitt bästa. och jag är inte liksom seriös med videon. gjorde det bara för lite skoj skull. 
ENJOY!
 
GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN!

en ny favorit

tja, nicole här. jag har fått en ny favoritlåt. Danny med radio. den spelas om och om igen på luren. önskar att jag hade en ipod eller något för att min mobil är helt knas.
jag älskar den låten, men idag ska jag lägga in en annan låt. idag blir det slipknot-vermillion part 2. det är den ända låten som jag gillar av dom. fast jag har ju inte precis lyssnat på alla. gillar inte band som håller på och skriker. men den här låten är bra. fick några förslag på låtar av slipknot som dom inte skriker på. det var - snuff, trough glass och circle. men den här låten var min favorit. tack jocke.


slipknot - vermillion part 2

GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN!

låtar som sönderspelas

Låtarna som just nu sönderspelas på Fridas mobil
Av dom 157 låtarna som har har så är det dom här 9 som jag bara lyssnar på just nu.

Beyonce - Single Ladies (Put a ring on it)
The Verve - The drugs don't work
Usher - Trading places
Brandy - Right here (Departed)
Neyo - Mad
Coldplay - Fix you
Simple Plan - Perfect
Simple Plan - Perfect world
Leona Lewis - Run

GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN!

funhouse

Igår fick jag en skiva som jag faktiskt hade önskat mig i julklapp. Pinks nya skiva Funhouse. Jag tycker väldigt mycket om hennes låtar för att dom inte bara handlar att hennes hjärta har blivit krossat. Jag tycker det finns för många såna låtar. Pinks låtar handlar mer om viktigare saker. Två exempel är Dear Mr President och Dont let me get me.


YOU GO GIRL!

/ Frida (GOD DAMNIT-VI KAN VÄGEN!)

GOD JUL !

nicole is on the tangentbord! (x
ett personligt meddelande till Frida: nu vet jag hur man lägger in videos. tack.

jag hoppas att alla ni får en god jul och massor emd fina och stora julklappar.
och Frida, I miss you.

 
Petter -  God damn it
det var den här låten som gav oss namnet !
GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN!

welcome to the kylan

Hejsan allihopa. Nu är jag framme i kylan.
Personligt meddelande till nicole: Gå in på designadinblogg.se och kolla hur man lägger in klipp :)

Nu sitter jag här och är jättetrött. Fick inte så mycket sömn i natt på tåget. Bakom mig sitter min brorsa som har blivit rockfåne och lyssnar på denna låt:


Guns n' Roses - Welcome to the jungle

GOD DAMNIT - VI KAN VÄGEN!

dan' före doppare dan'

tjaa. nicole here ! nu är frida påväg till Norrland till sin släkt med sin mamma och lillebror. hon ska fira sin jul där uppe medans jag firar min jul här i Stockholm. det är frida som kan lägga in videos och sånt. jag kan inte :( men jag tror att hennes mormor har en data där. men jag vet inte säkert. så det kommer att vara ett litet uppehåll till efter julen.
hoppas vi ses snart. men nu har jag bara en sak att säga ;

God Damnit - VI KAN VÄGEN!

åhh.

filerna som vi har våra videos på funkar inte i datan. åhh, nu kan inte vi visa några.. men jag får väl gå hem till frida någongång och fixa.

God Damnit, VI KAN VÄGEN !

NICOLE IS IN THA HOUSE !

yoooman, nu ska jag fixa mina och fridas videoklipp från några veckor tillbaka :) det är från idol finalen i globen, från skolan när vi sjunger lite och knasar oss och från musiken i skolan när vi spelar lite gitarr och så. jag vet inte riktigt om jag är så bra på att fixa videos men jag ska göra mitt bästa!
och frida, jag tycker att designen blev toppen !

Peace out / nicole
                                                             God Damnit - VI KAN VÄGEN!


inte nöjd med designen

Nej men hejsan everybody. Frida här! Jag gjorde nyss vår design här på bloggen. Är inte speciellt nöjd men det får vara såhär för tillfället. Nu tänkte jag lägga in det första klippet här på bloggen.

Min favoritlåt just nu.
Leona Lewis-Run (live)


musikblogg

SHOOOO ALLIHOPA!
Detta är Nicoles och Fridas musikblogg. Denna blogg kommer enbart handla om musik. All musik vi absolut älskar och all musik som vi inte ens klarar av att lyssna på. Vi kommer oxå lägga in olika videos på oss när vi inte alltid är superseriösa. Så det enda vi kan säga just nu är:
God Damnit - VI KAN VÄGEN!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0